Quick Callback

If you'd like us to call you back, please leave your
name & number - we will get back to you as soon as possible.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
A perfectly inspirational place

"Thanks for everything, especially for pushing us on the design. We love it and am most grateful to you for creating somewhere that we (and all our friends) really want to be in. Great job all round."

Kitchen extension to a ground floor/basement maisonette.

This kitchen extension and garden studio to an east London maisonette was designed with its clients, Mark Smout & Laura Allen, both Senior Lecturers in Architecture at the Bartlett School of Architecture.

They wanted to extend the kitchen to provide an open kitchen dining room with views out to the garden. The answer came through the innovative roof structure which draws inspiration from the ribs of a boat and the reverse pitch on the full height window enhances the views into the garden.