Quick Callback

If you'd like us to call you back, please leave your
name & number - we will get back to you as soon as possible.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
The clever glazed link enables the house to enjoy the space of 2 extra rooms

'The service was great, very skilful and with great ideas. The architect had fantastic inter-personal skills and was a great communicator of all aspects of the process which made everything so much easier."

Graham, Beckley

Conversion of a 19th century barn into spilt level playroom & living area.

The client wanted to convert his derelict 19th century barn into a playroom and additional living area.

The newly renovated barn was connected to the main house by way of a glazed  extension which doubles up as a utility room. Also the kitchen was knocked through into the old dining room to make a larger open plan kitchen / diner family room.

Finally  the front courtyard was landscaped to make it more child friendly.